03. december 2019
Het wordt kouder, guur soms, de verwarming gaat en dan gaat het mis! Je huid kan ineens anders reageren en andere behoeften hebben, de crème die je gebruikte voldoet ineens niet meer. Wat is er aan de hand? Lees in onze blog wat u kunt doen om uw huid weer snel op peil te brengen en houden.

25. november 2019
Maakt u al gebruik van cupping? Zeker doen, want cupping is een mooie en goedkope methode die de huid activeert, littekens verzacht, onderkin helpt verminderen en zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid verstevigd. Er zijn echter do’s en don’ts!

10. april 2019
Goede en zuivere verzorgende producten aanbrengen is één ding, maar het is zeker zo belangrijk je ook inwendig te voeden met voedingstoffen die ons jong maken. Ja, je hoort het goed, ze kunnen onze huidconditie echt verbeteren en zorgen voor een jongere en frissere uitstraling. Dat we zoveel mogelijk verse (liefst biologisch) groenten en fruit moeten eten weten we allemaal, maar er zitten ook echte super bommetjes tussen die je huid een enorme boost geven.

16. februari 2018
Wat is nou een serum en waarom zou je het eigenlijk gaan gebruiken? Wat kan het voor je huid doen? Lees waarom een op de huid gerichte serum een welkome aanvulling kan zijn en net dat verschil kan maken.

29. januari 2018
Acné komt veel voor tijdens de puberteit en zolang die hormonen door je lijf gieren kun je je het best op concentreren en zoveel mogelijk te beperken in plaats van je er tegen te verzetten. In deze blog schrijven we over de do's en dont's bij acné.

27. januari 2018
Wist je dat je huid 60% van wat je erop smeert opneemt? En kun je je dan voorstellen wat er zoal ons lichaam binnendringt als wat we smeren vol zit met schadelijke stoffen?