Over ons


Astrid Wissink van schoonheidssalon Nerolii Zeist

Eigenaresse Astrid Wissink

Al op mijn 18de, ik ben nu 59, begon ik te werken als schoonheidsspecialiste bij een praktijk in het oosten van het land. Daar ik op deze jeugdige leeftijd er al van overtuigd was dat de conditie van onze huid in nauw verband staat met de algehele conditie van lichaam en geest, begon ik vrijwel direct aan mijn opleiding Aromatherapie. Voor mij een logische stap omdat ik als tiener al rondstruinde in de open velden op zoek naar heilzame planten als kamille en brandnetel die mij konden helpen met mijn enorme acne. De aromatherapie gaf me al veel meer bevrediging in mijn werk en ik bereikte fantastische resultaten met de bijzondere werking van de etherische oliën en andere waardevolle stoffen uit de natuur. 

 

In 1989 besloot ik voor mezelf te gaan werken en werd ik kort daarna benaderd door mijn antroposofische huisarts met de vraag of ik niet naar de Wala in Duitsland wilde gaan om daar de prachtige antroposofische huidbehandelingen te gaan leren zodat hij zijn patiënten met huidproblemen naar mij toe kon sturen. Dit was een geweldige ervaring die mij alleen maar meer deed realiseren hoe belangrijk een gezond emotioneel evenwicht is. 

Deze enorm kundige huisarts, Dr Crijns, vertelde mij ook over de remedies van Dr. Edward Bach en hun werking op onze emotionele gesteldheid. Ze intrigeerden me enorm en ik wilde er alles van weten. Ik besloot de opleiding Bach Bloesemtherapie te volgen en behaalde in 1998 mijn diploma en internationale registratie. Later werd dit aangevuld met opleidingen van verschillende massagetechnieken, edelsteentherapie, kleurentherapie, aura-soma, visagie en nog veel meer. Allen een mooie aanvulling op mijn manier van werken.

 

Het werken op deze Holistische manier, waarbij je je niet alleen beperkt tot het behandelen van uitsluitend de huid, heeft mij in de loop der jaren meerdere opleidingen doen volgen waarmee ik cliënten kan helpen tot een evenwichtiger emotionele gezondheid te komen waardoor ook onze huid tot een betere gezondheid kan komen. Op deze manier heb ik de mogelijkheid, indien gewenst, huidproblemen effectiever behandelen. 

 

Het is natuurlijk niet altijd noodzakelijk uw behandelingen aan te vullen en ondersteunen met deze methoden. We zullen het dan ook alleen adviseren als we denken dat er op die manier een beter resultaat behaald kan worden. De keus is natuurlijk geheel aan u. 

Ik hoop dat ik u zo een klein beetje heb kunnen vertellen over mezelf, maar mocht u desondanks toch nog vragen hebben dan zal ik ze natuurlijk graag beantwoorden. Ook bent u altijd welkom voor een vrijblijvend adviserend gesprek. 

 

Hopelijk tot snel, 

Astrid