Uw huid winterklaar

Sjaal om, muts op, handschoenen aan en dan de fiets op. Of heerlijk door de sneeuw banjeren en daarna lekker op de bank kruipen met een warme kop chocolademelk, héérlijk! Maar helaas ontstaan juist in deze periode problemen met onze huid. De huid lijkt zich te verharden, gaat craqueleren, misschien zelfs jeuken en trekken en lijkt onverzadigbaar. 

 

Geen wonder, alles is verander. De schrale kou vraagt veel energie van onze huid, het lichaam heeft tenslotte alle energie nodig om het lichaam warm te houden. Bovendien daalt de luchtvochtigheid in de wintermaanden wat de huid ook niet ten goede komt. Wat kunt u doen?

 

  • Hier wat tips die u ongetwijfeld zullen helpen:
  • Zorg dat u in huis de luchtvochtigheid op peil houdt. Een prachtige methode vindt ik, en dat is twee vliegen in één klap, een diffuser. Natuurlijk wel met etherische oliën. In onze website staat één fantastische die regelbaar is en een hele dag kan zonder bijvullen.
  • Houdt, als u van de warmte binnen naar buiten gaat, even de sjaal voor uw gezicht. Dat hoeft niet lang, maar u laat zo even uw huid wennen aan de temperatuur. Dit is vooral erg belangrijk voor de huid met couperose of een aanleg daartoe. Bij couperose zou ik dat ook doen als je weer naar binnen gaat. 
  • Slik extra vitamine D en E. Vitamine D wordt aangemaakt door zonlicht en dat is nou net wat we in de winter tekort komen. Een te kort aan vitamine D kan de huid grauw en dof maken. Vitamine E is dé huidvitamine en is een sterk anti-oxidant. Het helpt celschade te voorkomen. Let op! Synthetische producten brengen schadelijke stoffen onder de huid en dan is het vechten tegen de bierkaai!
  • Pas uw huidverzorging aan! Wat in de zomer en lente voor uw werkte hoeft nu niet meer te werken. Het aanpassen van uw huidverzorging is dan noodzakelijk zijn. Twijfelt u over wat u nodig hebt dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een winteradvies.
  • Drink warme thee! Warmte en vocht hebt u hard nodig tijdens de wintermaanden. Koffie onttrekt vocht aan het lichaam!
  • Vergeet ook uw lippen niet, deze zijn extra gevoelig voor vochtverlies. Nerolii verkoopt 100% natuurlijke en biologische lipbalsem. 
  • Breng ook rond uw ogen een voedende crème aan. U kunt niet alles zo maar onder uw ogen smeren maar met de producten van Provida kan dat wel. Dit omdat ze geen agressieve chemische toevoegingen bevatten. De oogolie van Provida zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn.

 

Onze bio natuurproducten die uw huid gegarandeerd snel op peil brengen:

 

Bestel twee van onderstaande producten en ontvang de bio handcrème cadeau!

Provida Teunisbloemolie met vitamine E

De biologische teunisbloemolie van Provida is van uitzonderlijke kwaliteit. Olie uit het zaad van de teunisbloem is extreem rijk aan gamma-linoleenzuur (GLA). Het helpt het huidverouderingsproces te vertragen, werkt genezend bij eczeem en psoriasis, maakt de huid zacht en soepel en voedt de huid. De olie is puur, biologisch en zonder chemische toevoegingen. Bovendien is de olie niet ontgeurd zo als dat helaas vaak wel gebeurd. 

Deze olie kunt u alleen gebruiken maar ook onder uw gebruikelijke crème.

 

Inhoud: 30ml

Prijs: 15,95 

 Provida Hydroactive rosencrème

Een echte wintercrème. Deze volle, voedende crème kan zowel dag als nacht gebruikt worden, brengt uw huid razendsnel op peil en beschermt hem in de koude wintermaanden. Deze rijke biologische crème met Bulgaarse roos is bijzonder geschikt voor een zeer droge huid. Bovendien heeft hij ook anti-aging eigenschappen en is daardoor tevens geschikt voor de rijpere huid. 

Een echte aanrader voor een koude, gure winter!

 

 

Inhoud: 50ml

Prijs: 27,95Provida Couperose bio complex

De bio complex is net als de hydroactive rosencrème een rijke, volle, voedende crème die zowel dag als nacht gebruikt kan worden. Deze crème bevat slagersbezemwortel dat belangrijk is voor de wanden van de fijne haarvaatjes. Een echte couperose crème dus, maar ook voor de huid die gewoon snel rood wordt. De calendula kalmeert de huid nog eens extra. 

Ook deze crème is uitermate geschikt voor de wintermaanden. 

 

Inhoud: 50ml

Prijs: 21,95Provida Hydroactive gezichtsmasker/pakking

Dit bijzonder voedende masker werkt anders dan andere maskers die u kent en neemt u na de inwerkingstijd niet af. Hooguit het overtollige. De 100% natuurlijke en biologische actieve bestanddelen trekken diep in de huid en zorgen dat de huid snel weer gehydrateerd en gevoed wordt. Het kan u helpen de huid in een korte tijd weer op peil te brengen. 

 

 

 

Inhoud: 50ml

Prijs: 18,45

 Provida Avocado bio handcrème

Heerlijke crème die snel in de huid trekt en geen vervelende vette laag achter laat. De crème bevat behalve avocado- en olijfolie ook vitamine, A, B, D en E. 

Houdt uw handen soepel en gehydrateerd. 

 

 

 

 

 

Inhoud: 50ml

Prijs: GRATIS BIJ BESTELLING VAN TWEE VAN DE BOVENSTAANDE PRODUCTENHoe kunt u bestellen?

U kunt bovenstaande producten het best bestellen, tegen normale bezorgkosten, via mail. Deze lezen we snel en indien u voorradig, en besteld vóór 15.00 uur zullen we uw producten nog dezelfde dag verzenden. Bovendien doen we er altijd nog een paar mini's bij zodat u meer zuivere producten van Provida kunt proberen.

Vergeet in de mail niet duidelijk uw naam en adres te vermelden! Betaalinstructies zenden wij u dan per mail terug.

 

Ophalen op de zaak?

U kunt de gewenste producten ook ophalen bij ons aan de zaak in Zeist. Ook in dat geval vinden we het fijn een mailtje van u te ontvangen zodat we samen kunnen afspreken welke tijd schikt.