Onze producten

We zijn erg trots op onze verkoopproducten. Deze zijn puurder dan puur! Ze zijn voor de volle 100% afkomstig uit de natuur, biologisch of uit wildgroei in schone gebieden, fairtrade, dierproefvrij, vrij van stoffen die er niet in thuis horen en voor het over grote deel handmatig bereid.

 

Wat ik helemaal bijzonder vind is dat ze uiterst betaalbaar zijn. Dat kan omdat ze gemaakt worden in kleinschalige (familie) bedrijfjes die niets op hebben met grote reclame campagnes. Nee, veelal hebben ze gekozen voor een bewustere manier van werken waarbij de natuur geen schade wordt toegedaan, hun boeren eerlijk betaald worden en zijn ze verbonden aan natuur- of humane projecten die ze met hun opbrengst steunen. 

Kortom........mooie, eerlijke producten! 

Provida


Provida, een klein biologisch dynamisch bedrijfje, maakt prachtige 100% natuurzuivere producten die zelfs het "Demeter" keurmerk dragen. 

Hun producten zijn zacht en zelfs voor de gevoeligste huiden geschikt. Hun assortiment is zéér uitgebreid. Van een grote keur aan verzorgende en herstellende crèmes tot serums, peelings, voedende of reinigende masker en body producten aan toe. 

De producten zijn door de kleinschaligheid van het bedrijfje uiterst vriendelijk geprijsd.

Prijzen variëren van nog geen  13,00 voor een reiniging tot 16,95 voor hun duurste gezichtscrème. 

Oshadhi


De grondlegger van de Oshadhi producten is  Dr. Malte Hozzel die een passie heeft voor de oude Ayurvedische manier van kijken en behandelen van de mens. Hij hecht veel waarde aan eerlijke handel,  de professionele manier van de distilleerbedrijfjes en de ecologisch boertjes waarmee hij samenwerkt. 

Oshadhi staat voor een hoge graad van zuiverheid en een zeer verfijnde geurkwaliteit, aanwezig in het rijke en uitgebreide aanbod aan etherische oliën, hydrolaten, plantaardige oliën en natuurlijke cosmetica. Erg lekker en bijzonder zijn o.a. de niet vette gezichtsoliën die een werkelijk bijzondere samenstelling hebben van kruiden en bloesems, de zuivere aloë vera serums aangevuld met geneeskrachtige kruiden of bloemoliën, de bloemwaters en zijdezachte reinigingsmelk. 

Prijzen van de gezichtsoliën zitten b.v. rond de meestal rond de 17,50, de reiniging rond de 30,00.