Workshops, lezingen en meer.....

2023:


Maandelijks:  Mindful Movement Meditatie

 Verplaats jezelf in deze mooie ruimte om in 2023 maandelijks, in het gezelschap van een kleine groep deelnemers(max.7) samen te komen om een uur onder liefdevolle begeleiding mindful te bewegen en mediteren. Saskia van Coach2Bloom nodigt jullie graag uit om aan de hand van beweging, ademwerk en variërende meditaties de verbinding en verdieping met jezelf aan te gaan. Er wordt aandacht besteed aan de chakras binnen het energetische lijf alsook oefeningen met ons innerlijk kind. De avonden worden op jouw behoeftes en de seizoenen afgestemd: wat heb je die avond nodig en hoe voel je je nu echt? Saskia combineert haar ervaring als yogadocente en life coach om jullie een vast moment per maand te bieden waar je naartoe kunt leven en helemaal voor jezelf mag claimen. Heb je er al zin in? De eerste avond staat gepland op woensdag 18 januari van 19.30-20.30 uur.  Klik op de button voor meer informatie en om te registreren of klik hier.....6 oktober: NUMEROLOGIE met Gerrit Jansen  VOL

Numerologie is de psychologie, filosofie en wetenschap van getallen en een geweldige metgezel van de Astrologie. Het gaat hierbij om de vibraties of trillingsfrequenties van getallen.

Om maar een voorbeeld te noemen….. Jouw geboortedatum is niet alleen de dag waarop je geboren bent. Elk getal van je geboortedatum is een veld vol informatie. Het samenspel van deze getallen is de blauwdruk van jouw ziel. Een soort rugzak met kennis, levenslessen en talenten die je in je leven kunt gebruiken en mag ervaren. 

Lees meer........Workshop "Maan en Venus"

In deze workshop gaan we op ontdekkingsreis naar de vrouw die we zijn. Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn? Welk vrouwbeeld heb jij van jezelf? Welke waarden spelen daarin een rol? Bestaat er zoiets als vrouwelijke energie? En zo ja, hoe ervaren we die energie en wat doen we ermee? Om je te helpen meer zicht te krijgen op jouw innerlijke vrouwbeeld en hoe je daar handen en voeten aan kunt geven gaan we ons verdiepen in de symbolische betekenis van de Maan en Venus en welke rol zij spelen in onze geboortehoroscoop. "Aromatherapie in uw praktijk"

Etherische oliën zijn een uit plantenmateriaal gewonnen samenstelling van vluchtige, aromatische moleculen die hun werking hebben op lichaam, geest en ziel. Ze zijn op verschillende manieren in te zetten, afhankelijk van het doel dat u beoogt. 

In deze workshop leren we hoe je b.v.  je klanten kunnen ondersteunen bij hun proces van overgave, het loslaten van emoties, het ervaren van veiligheid of het inzetten bij b.v. een depressie. Gebruik ze om mee te masseren, te verdampen, er baden mee te doen of te mengen door een product. Ze hebben een schat aan waarde!"Know the Skin you're in"

Binnenkort volgt hier de omschrijving van de workshop "Know the Skin you're living in". Louterende liefde

Eeuwige liefde, echte liefde, onvoorwaardelijke liefde, ware liefde, brandende liefde onmogelijke liefde … In deze workshop gaan we onderzoeken wat we ervaren in onze liefdesrelatie(s). Waar lopen we tegenaan? Wat voor relatie willen we en waarom lukt dat (soms) niet? We maken daarbij een uitstapje naar het verleden en de psychologie. Hoe belangrijk was en is tegenwoordig de romantische liefde? Wat verwachten we ervan? Verwachten we misschien teveel? Onze geboortehoroscoop geeft daarbij inzicht in de manier waarop wij zelf onze liefde tonen en in wat we zoeken in een partner.persoonlijke Reading/Healings

Henriëtte  Haverkamp zal deze dag een beperkt aantal uitgebreide individuele Readings/Healings geven.

Elke Reading is uniek en individueel gericht. Het geeft je een levendige, actuele informatie over jezelf, specifieke behoeften en trillingen op dit moment in je leven. Geeft antwoord op vragen zoals: Wie ben ik? Wat kom ik hier doen? Waar sta ik nu? En helpt je je richting te bepalen. Een Healing geeft je ruimte en maakt je eigen helende energie wakker!Schrijfworkshop "Geef jezelf de ruimte"

Ruimte en een gevoel van vrijheid in jezelf creëren door te schrijven? Dat kan! Met deze creatieve schrijfworkshop gaan we innerlijke deuren openen. Behalve met gerichte schrijfoefeningen doen we dat ook met behulp van het zogenoemde ‘vrije schrijven’. Je creëert ruimte voor nieuwe perspectieven, op jezelf, op jouw leven, op oude overtuigingen en patronen. Het helpt je om blokkades en onzekerheden als schrijver los te laten en het geeft je veel, heel veel, schrijfplezier.