Agenda


25 mei 2019: Reading/Healing Henriëtte Haverkamp

Henriëtte  Haverkamp zal deze dag een beperkt aantal uitgebreide Readings/Healings geven bij Nerolii in Zeist. 

 

Elke Reading is uniek en individueel gericht. Het geeft je een levendige, actuele informatie over jezelf, specifieke behoeften en trillingen op dit moment in je leven. Geeft antwoord op vragen zoals: Wie ben ik? Wat kom ik hier doen? Waar sta ik nu? En helpt je je richting te bepalen. 

 

Een Healing geeft je ruimte en maakt je eigen helende energie wakker.

 
Woensdag 26 juni:   Dr. Bach bloesemtherapie avond

De Bach Bloesem-natuurgeneeswijze is rond 1930 ontwikkeld door Dr. Edward Bach. Hij was arts, bacterioloog en homeopaat en ontdekte dat negatieve gemoedsstemmingen een centrale rol spelen bij het ontstaan van ziekte. Een geneeswijze die niet de symptomen maar de oorzaak van ziekte behandelt. Een uitspraak van Dr. Bach was:

" Behandel de mens en niet zijn ziekte."

 

Dr. Bach wilde dat zijn remedies bereikbaar waren voor iedereen en in ieder huishouden als een soort "eerste hulpmiddel" in het medicijnkastje te vinden was. Zo zouden we ze direct, wanneer een situatie zich voordoet, kunnen toepassen en onszelf en onze geliefden veel leed besparen.

 

Tijdens deze gezellige avond vertel ik u wat over de achtergrond en zullen we het hebben over de verschillende remedies. Ook mag u die avond voor uzelf een gebruiksflesje remedies samen stellen. 

 

Wanneer: 24 april

Waar: Nerolii, Montaubanstraat 227, 3701 HN Zeist 

Tijd: 19.30 - 22.00 uur

Prijs: 32,50 inclusief koffie/thee en gebruiksflesje(t.w.v. 7,50)

 

Aanmelden: via mail(vol=vol)