Workshops, lezingen etc.

Workshop "Cupping"

Cupping wordt ook wel eens de "facelift zonder operatie" genoemd. Er zijn echter véél meer huidcondities die baat hebben bij deze vriendelijke, doch effectieve methode mits je het op de juiste manier doet. Want een verkeerde techniek geeft niet het juiste resultaat of kan een ongewenst effect hebben. 

 

In deze workshop leer je hoe je je huid kunt voorbereiden, wat je ermee kunt, wat de juiste techniek is en wat je zoal zou kunnen gebruiken om het effect te optimaliseren. U gaat met een héérlijk schone, gevitaliseerde en goed gevoede huid weer naar huis!

 

Waar: Nerolii, Montaubanstraat 227, 3701 HN Zeist

Tijd: van 19.30 - 21.30 uur

Prijs workshop: 30,00 (incl. koffie/thee)

Prijs Nerolii-cupping set: 14,95 

 

Aanmelden: via mail(vol=vol)

Meer over cupping en onze cupping behandeling.......


2 november: Reading/healing Henriëtte Haverkamp

Henriëtte  Haverkamp zal deze dag een beperkt aantal uitgebreide Readings/Healings geven bij Nerolii in Zeist. 

 

Elke Reading is uniek en individueel gericht. Het geeft je een levendige, actuele informatie over jezelf, specifieke behoeften en trillingen op dit moment in je leven. Geeft antwoord op vragen zoals: Wie ben ik? Wat kom ik hier doen? Waar sta ik nu? En helpt je je richting te bepalen. 

 

Een Healing geeft je ruimte en maakt je eigen helende energie wakker!

 

Lees meer over Henriëtte Haverkamp en haar praktijk.....


Workshop: Omgaan met de bloesemremedies van Dr. Bach

De befaamde Engelse arts Edward Bach ontdekte dat negatieve gemoedsstemmingen een centrale rol spelen bij het ontstaan van ziekte. Hij ontdekte een geneeswijze die niet de symptomen maar de oorzaak van ziekte behandelt en wilde dat zijn remedies beschikbaar waren in ieder huishouden als een soort "eerste hulpmiddel". Zo zouden we ze direct, wanneer een situatie zich voordoet, kunnen toepassen en onszelf en onze geliefden veel leed besparen. 

Tijdens deze gezellige avond vertel ik u wat over de achtergrond en zullen we het hebben over de verschillende remedies. Ook mag u die avond voor uzelf een gebruiksflesje remedies samen stellen. 

 

Waar: Nerolii, Montaubanstraat 227, 3701 HN Zeist 

Tijd: 19.30 - 22.00 uur

Prijs: 32,50 inclusief koffie/thee en gebruiksflesje(t.w.v. 7,50)

Aanmelden: via mail(vol=vol)

Meer over bloesemtherapie van Dr. Bach.......