Workshops, lezingen en meer.....

September 2022:


 Iedere 1ste en 3de woensdag: "Peace" meditation  (2 x per maand) 

"Peace meditions" zijn meditaties waarin we onze krachten zullen bundelen in het belang van de aarde en haar bewoners. Het sturen van "positieve" energie is een krachtig instrument dat zowel op micro- als op macroniveau zijn uitwerking heeft. 

Ze worden gegeven als op losse op zich staande waarvoor u zich per keer aan te melden. Voor deze meditatie wordt slechts een bijdrage in de kosten gerekend en ervaring in mediteren is niet nodig. 

De meditaties worden begeleid door Saskia Nijzink-Brandt. Zaterdag 24 september: Workshop "Maan en Venus"

In deze workshop gaan we op ontdekkingsreis naar de vrouw die we zijn. Wat betekent het voor jou om vrouw te zijn? Welk vrouwbeeld heb jij van jezelf? Welke waarden spelen daarin een rol? Bestaat er zoiets als vrouwelijke energie? En zo ja, hoe ervaren we die energie en wat doen we ermee? Om je te helpen meer zicht te krijgen op jouw innerlijke vrouwbeeld en hoe je daar handen en voeten aan kunt geven gaan we ons verdiepen in de symbolische betekenis van de Maan en Venus en welke rol zij spelen in onze geboortehoroscoop. "Aromatherapie in uw praktijk"

Etherische oliën zijn een uit plantenmateriaal gewonnen samenstelling van vluchtige, aromatische moleculen die hun werking hebben op lichaam, geest en ziel. Ze zijn op verschillende manieren in te zetten, afhankelijk van het doel dat u beoogt. 

In deze workshop leren we hoe je b.v.  je klanten kunnen ondersteunen bij hun proces van overgave, het loslaten van emoties, het ervaren van veiligheid of het inzetten bij b.v. een depressie. Gebruik ze om mee te masseren, te verdampen, er baden mee te doen of te mengen door een product. Ze hebben een schat aan waarde!"Know the Skin you're in"

Binnenkort volgt hier de omschrijving van de workshop "Know the Skin you're living in". 


Oktober 2022:


Zaterdag 15 oktober: Louterende liefde

Eeuwige liefde, echte liefde, onvoorwaardelijke liefde, ware liefde, brandende liefde onmogelijke liefde … In deze workshop gaan we onderzoeken wat we ervaren in onze liefdesrelatie(s). Waar lopen we tegenaan? Wat voor relatie willen we en waarom lukt dat (soms) niet? We maken daarbij een uitstapje naar het verleden en de psychologie. Hoe belangrijk was en is tegenwoordig de romantische liefde? Wat verwachten we ervan? Verwachten we misschien teveel? Onze geboortehoroscoop geeft daarbij inzicht in de manier waarop wij zelf onze liefde tonen en in wat we zoeken in een partner.persoonlijke Reading/Healings

Henriëtte  Haverkamp zal deze dag een beperkt aantal uitgebreide individuele Readings/Healings geven.

Elke Reading is uniek en individueel gericht. Het geeft je een levendige, actuele informatie over jezelf, specifieke behoeften en trillingen op dit moment in je leven. Geeft antwoord op vragen zoals: Wie ben ik? Wat kom ik hier doen? Waar sta ik nu? En helpt je je richting te bepalen. Een Healing geeft je ruimte en maakt je eigen helende energie wakker!Schrijfworkshop "Geef jezelf de ruimte"

Ruimte en een gevoel van vrijheid in jezelf creëren door te schrijven? Dat kan! Met deze creatieve schrijfworkshop gaan we innerlijke deuren openen. Behalve met gerichte schrijfoefeningen doen we dat ook met behulp van het zogenoemde ‘vrije schrijven’. Je creëert ruimte voor nieuwe perspectieven, op jezelf, op jouw leven, op oude overtuigingen en patronen. Het helpt je om blokkades en onzekerheden als schrijver los te laten en het geeft je veel, heel veel, schrijfplezier.