Keuzehulp

Het is misschien onnodig te vermelden dat al onze behandeling, welke u ook kiest, volledig natuurlijk uitgevoerd worden. Alles wat we gebruiken wordt niet op dieren getest, is vrij van allerlei hulpstoffen, nano-technologie, genetische manipulatie, uit wildgroei of biologische teelt. Toch kan het moeilijk zijn een keus te maken. Hopelijk kunnen onderstaande adviezen de keuze vergemakkelijken. 

Accent op ontspanning:

Deze behandeling is niet geschikt voor huiden die matig tot erg verstopt zijn of veel gerstekorrels hebben. Een enkele of paar is geen probleem, maar het accent moet meer op ontspanning liggen.

 

Shanti: wil je vooral een ontspanningsmoment en heb je niet al te veel oneffenheden dan is deze bijzondere behandeling met veel massage een absolute aanrader.

 

Body&Face: deze behandeling is een mix van lichaamsmassage en een compacte gezichtsbehandeling. Ook de gezichtsmassage wordt bij deze behandeling meegenomen.

Vale, futloze huid:

Active Therapy 60 of 90: Dit is een behandeling die de huid activeert te gaan werken door een intensieve pakking van 22 verschillende krachtige kruiden. De pakking heeft 30 minuten nodig in te werken. Is de huid ook nog een droog/vochtarm dan raad ik aan te kiezen voor de 90 minuten versie. 

 

Kruidenpeeling/scrub of enzympeeling:  Toe te voegen aan iedere behandeling. Welke peeling of scrub nodig is hangt af van de conditie. Deze wordt tijdens de behandeling bepaald.

 

Cuppen & Voeden: Huid wordt geactiveerd middels een cuppingmassage. Dit kan beslist niet bij een huid met couperose en heeft alleen zin als men thuis met het cuppen door gaat.

Verstopte huid:

Bio Aroma 60: In deze behandeling zit tijd voldoende om de huid intensief te reinigen van alle onzuiverheden en gerstekorrels. 

Active Therapy 60: Bij ernstige verstopping van de huid is verdient deze behandeling de voorkeur. 

Droge/vochtarme huid:

Gevoelige huid:

Couperose: