Clear Skin acne producten

Provida heeft  de Clear Skin producten speciaal gemaakt voor de acne huid. De middelen zijn uit sympathie voor de tieners die leiden onder acne laag geprijsd. Door de combinatie van o.a  echte tijm, tea tree, lavendel, rozemarijn, marjolein en salie zijn de producten uiterst effectief tegen het  Propionibacterium

 

Over tijm:

Het Leeds Metropolitan University heeft in 2012 uit een onderzoek naar acné  bekend gemaakt dat tijm zeer effectief is in het verzachten van de huid en het doden van de Propionibacterium acne.  Het is veelbelovend en bleek uit tests effectiever dan bijvoorbeeld crèmes met antibiotica en benzoylperoxide.

 

Verder hebben de producten;

  • geen vervelende bijwerkingen
  • zijn ze niet uitdrogend maar juist herstellend op het evenwicht
  • bevatten ze geen een antibiotica en benzoylperoxide
  • zijn ze 100% natuurlijk en biologisch
  • bevat geen parabenen, minerale oliën of schadelijke bestanddelen
  • en niet op dieren getest

  


Clear Skin Body&Face  cleaner

Deze gelachtige reiniging kan zowel voor het gezicht als op lichaam gebruikt worden. Hij ruikt fris/kruidig en is makkelijk in gebruik.

Gebruik:

Simpel weg met je handen aanbrengen op gezicht of lichaam, vingertoppen nat maken en over de huid verdelen. Daarna kun je het eenvoudig afspoelen met water. 

 

Prijs: 9,95


Clear Skin Reinigingsmelk

Een fluweelzachte frisse milk reinigt je huid grondig zonder de huidflora aan te tasten. Lees hier onder hoe je hem het meest effectief kunt gebruiken.

Gebruik:

Simpel weg met je handen aanbrengen op gezicht, vingertoppen nat maken en over het gezicht verdelen. Daarna kun je heb afspoelen of met vochtige watten verwijderen. 

 

Prijs: 9,95


Clear Skin tonic

De Clear Skin tonic is een sterk kruiden tonicum en belangrijk in de verzorging van de acne huid. Hij bevat alle kruiden die belangrijk zijn de huid te reinigen en herstellen.

Gebruik:

Het meest effectief gebruik je hem als je een klein beetje in je handpalm giet en hem met je handen, ná de reiniging, over het gezicht verdeelt. 

 

Prijs: 9,95


Clear Skin cream

De Clear Skin crème is ontwikkeld om de huid te beschermen, verzachten en herstellen en kan zowel dag als nacht gebuikt worden. 

Gebruik:

Een klein beetje verdelen over de schoongemaakte huid. 

 

Prijs: 9,95


Clear Skin pukkelgel

kruidengel met o.a. tijm, rozemarijn, lavendel, vitamine C en zeezout om lokaal puistjes aan te tippen. Dood het Propionibacterie en helpt de huid genezen.

Gebruik:

Met schone vingers of wattenstaafje een klein dotje van de gel aanbrengen op het puistje. Dit over een schoongemaakte huid. indien je crème gebruikt de gel in laten drogen voor het aanbrengen.

 

Prijs: 9,95


Clear Skin consealer

Ter behandeling en afdekken van het puistje. Ook te gebruiken onder make-up. 

Bevat de kruiden die heilzaam zijn voor het reinigen en herstellen van de aangedane plek.

Gebruik:

Klein beetje deppend met één vinger aanbrengen op het schone puistje. Indien je make-up gebruikt de consealer kort laten drogen voor je het aanbrengt. 

 

Prijs: 7,95


Clear Skin masker/peeling

Masker/peeling met heilzame helende kruiden. Helpt de huid kalmeren, reinigen en genezen. 

Gebruik:

Ruim aanbrengen op een schone, droge huid en in 15 à 20 minuten laten indrogen. Wil je hem daarna nog als scrub gebruiken dan kun je na indroging je vingers nat maken en de kleine kleikorreltjes over de huid roteren. 

 

Prijs: 9,45