Behandelingen voor tieners

De tienerjaren zijn soms al lastig genoeg. Je leven veranderd in korte tijd zo enorm, je hormoonhuishouding veranderd, en dan krijg je ook nog eens last van die storende puistjes en verstopte poriën. Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten. 

Helaas zal de acne niet helemaal verdwijnen zo lang de hormonen door je lijf blijven razen, maar er is zeker iets aan te doen.

Belangrijk is dat vanaf het moment dat de eerste tekenen verschijnen je advies gaat inwinnen bij een deskundige die je kan vertellen wat je kunt doen om je huid zo goed mogelijk door deze periode te loodsen, met zo min mogelijk ontstekingen en littekens. Minder ontstekingen betekent minder puistjes, en dus ook geen littekens!

 

Ook is het belangrijk je huid vanaf dat moment goed te verzorgen met de juiste producten. Dat betekent géén agressieve huidverzorgingsproducten die je natuurlijke huidflora alleen maar aantasten en zeker géén producten met allerlei synthetische stoffen en hulpmiddelen erin die de huid alleen maar zwaarder belasten. 

Hieronder geven wij aan welke behandeling belangrijk is en geven we je tips die je kunnen helpen de acné snel de kop in te drukken!


CLEAR SKIN...........natuurlijke én betaalbare oplossing voor acné. 

 

Deze 100% natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de natuurlijke maar effectieve bestrijding van acne. Het unieke actieve complex Tymarosil bestaat uit waardevolle natuurlijke extracten waaronder tijm, rozemarijn, marjolein en salie die zeer effectief blijken te zijn bij het bestrijden van de ontstekingen en het herstellen van de huid.

Bovendien kosten bijna alle producten niet meer dan 8,95!

 

Meer informatie over de Clear Skin producten................


Wist je dat we ook workshops/beauty avonden/middagen geven?

Leuk om te doen met je vrienden of vriendinnen omdat je jarig bent, een vriendinnendag hebt, of gewoon omdat jullie meer willen weten over hoe je je huid het best kunt verzorgen. 

Deze avonden/middagen zijn gezellig en je leert er veel. Zo leer je hoe je je huid het best kunt reinigen, verzorgen, kalmeren en hydrateren. Hoe je puistjes en andere oneffenheden het best kunt behandelen en waarmee je de verbetering van je huid kunt ondersteunen. Een stukje informatie betreffende voeding of heilzame kruiden die je zouden kunnen helpen. En natuurlijk leren we veel over de do's en don'ts. 

Acne behandeling meisjes

 • reinigen
 • infra-rood/stoom
 • dieptereiniging (verwijderen verstopte poriën etc.)
 • behandeling puistjes/papels etc.
 • afsluitende lotion
 • behandelingsadvies

Maandelijkse behandeling: 38,50

Twee wekelijkse behandeling: 28,50

Wekelijkse behandeling: 22,50

Acne behandeling voor jongens

 • reinigen
 • infra-rood/stoom
 • dieptereiniging (verwijderen verstopte poriën etc.)
 • behandeling puistjes enz.
 • afsluitende lotion
 • behandelingsadvies

Maandelijkse behandeling: 38,50

Twee wekelijkse behandeling 28,50

Wekelijkse behandeling: 22,50