Bio Aroma behandelingen

De Bio-Aroma behandelingen worden, net als al onze behandelingen, op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat we maskers, pakkingen, serums, melanges om mee te masseren, peelings en nog veel meer op maat maken terwijl u heerlijk geniet van de natuurlijke geuren in de ruimte en zachte, niet aanwezige klanken. 

 

De Bio-Aroma behandelingen zijn de meest gevraagde behandelingen bij Nerolii en zeker aan te raden om mee te beginnen zodat we de huid kunnen leren kennen. In deze behandelingen krijgt de huid alles wat het nodig heeft, worden uw wenkbrauwen desgewenst in model gebracht en oneffenheden verwijdert. Naar behoefte zijn deze behandelingen ook makkelijk uit te breiden met b.v. een kruidenscrub, milde bio fruitzuurlysing. 

 

De Bio-Aroma 60 is fijn voor mensen die gewoon hun huid even goed willen verzorgen of voor een onderhoudsbeurt tussendoor. U gaat weer schoon, fris en verzorgd naar buiten. 

 

De Bio-Aroma 90 is de meer uitgebouwde versie van de BA 60 en het meest gevraagd. De uitgebreide gezicht, nek, schouders en decolleté massage wordt uitgevoerd met een melange van plantenextracten die de huid activeren en voorzien van de nodige voedingstoffen. Deze melange wordt telkens aangepast op uw huidconditie en uw welzijn en verschilt per persoon en, waarschijnlijk,  per keer omdat u nou eenmaal uniek bent en geen dag hetzelfde. 

 

Klanten ervaren onze Bio-Aroma 90 behandeling als een waar "zen momentje".