Couperose verwijderen

Je kent ze vast, die ontsierende adertjes op je huid die bijna niet te camoufleren zijn. Ze hebben de neiging op te vlammen als je je inspant, kruidig  eet of een wijntje hebt gedronken. Ze zijn volkomen onschuldig maar laten onze huid vaak wel onrustig ogen. Voor velen een reden ze te laten verwijderen. Dit kan snel en doeltreffend!

 

Wat is couperose?

Ons huidoppervlak bestaat uit talloze dunne haarvaatjes waarmee onze huid van voedingstoffen wordt voorzien. Bij couperose zijn de vaatwandjes verwijd waardoor ze zichtbaar zijn geworden en de huid ontsieren. De vaatwandjes hebben hun elasticiteit verloren. De conditie van onze vaatwanden is grotendeels erfelijk, maar er zijn ook andere factoren die een rol spelen. Zo kan veelvuldig wrijven, knijpen, persen tijdens een bevalling, opvliegers tijdens de menopauze en degeneratie door veroudering er voor zorgen dat de druk op de vaatwandjes te groot wordt waardoor ze uitrekken. 

 

Spider Naevus

Het woord zegt het eigenlijk al. De Spider Naevus lijkt op een spinnetje en bestaat uit een klein bloedblaasje met daaraan uitlopertjes. 

 

DE BEHANDELING

Gelukkig zijn deze ontsierende adertjes en de spider naevi makkelijk en definitief te verwijderen middels coagulatie. Hiermee zorgen we dat de vaatwandjes inkrimpen waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Je kunt ze tijdens de behandeling letterlijk zien verdwijnen. Na de behandeling is de huid wat gevoelig en kunnen er wat kleine korstjes ontstaan die gewoonlijk binnen een paar dagen verdwijnen. 

 

Kosten: 

Behandeling 30 minuten (35,00)

Herstellende balsem 16,95 (eenmalig)

 

Soms is een tweede of derde behandeling gewenst maar in één behandeling zal er al een groot verschil te zien zijn. 

 

Waarmee moet u rekening houden?

Meteen voor en na de behandeling:

Het is belangrijk dat u zowel vlak voor, als meteen na, de behandeling geen cafeïne tot u neemt in de vorm van koffie of energie drankjes. Ook raden wij u af deze dag scherp gekruid te eten, onder een zonnebank te gaan, in de zon te zitten of te gaan sporten. Ook zwaar huishoudelijk werk waarbij u moet bukken of kracht moet zetten raden wij af. 

Verder is het belangrijk de huid te laten kalmeren en de, 100% natuurlijke, zalf die wij u adviseren te gebruiken zoals wij u adviseren. Dit bevordert het herstel van de huid. 

 

De eerste paar dagen na de behandeling: 

Vermijdt de zonnebank en zon zoveel mogelijk en gebruik de balsem die u mee gekregen hebt tot de huid volledig hersteld is. Ook mag u wat foundation of camouflage gebruiken om eventuele roodheid te verdoezelen. 

Na ongeveer een week is de huid meestal voldoende hersteld.

 

PS. Op deze behandeling is geen nieuwsbriefkorting van toepassing!

 


Houdt uw vaatwandjes in conditie met onze speciale producten voor de couperose huid

Deze producten bevatten plantaardige werkstoffen die de huid kalmeren en de aderwandjes versterken. Laat u adviseren welke crème het meest geschikt voor u is en hoe u ze het best kunt gebruiken.