Clear Skin producten

Deze biologische huidverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de natuurlijke maar effectieve bestrijding van acne. Het unieke actieve complex Tymarosil bestaat uit waardevolle natuurlijke extracten waaronder tijm, rozemarijn, marjolein en salie die zeer effectief blijken te zijn bij het bestrijden van de ontstekingen en het herstellen van de huid.

 

Tymarosil uit tijm werkt antiseptisch, adstringerend en kalmerend wat bij regelmatig gebruik resulteert in een significante verbetering van het het huidbeeld.  Het Leeds Metropolitan University heeft in 2012 uit onderzoek bekend gemaakt dat werkstoffen uit tijm zeer effectief zijn in het verzachten van de huid en het doden van het Propionibacterie dat een grote rol speelt bij het ontstaan van acne. 

 

De producten zijn niet uitdrogend en werken verzachtend. Bovendien zijn ze bijzonder vriendelijk geprijsd. Zo goed als alle producten zijn slechts 8,95 per stuk. Dit uit empathie van de Provida grondleggers. 

 

Deze gehele serie bestaat uit 7 natuurlijke producten tegen acné :

Reinigingsmelk 8,95

Skin Body/Face reiniger 8,95

Kruidentonicum 8,95

Herstellende crème 8,95

Acne puistengel 9,95

Consealer 7,95

Reinigend/herstellend masker 9,45

 

De producten bevatten géén antibiotica, benzoylperoxide, siliconen, parabenen of andere schadelijke stoffen die de uitdrogen en beschadigen. Ze zijn uitsluitend opgebouwd uit 100% natuurlijke ingrediënten van biologische herkomst. Bovendien zijn de producten dierproefvrij!