KWF actie voor

verdere ontwikkeling immunotherapie

Nerolii doneert vanaf 1 december 2019 twee maanden lang per behandeling (boven de vijftig euro) 10,00 euro aan onderzoek en verdere ontwikkeling van immunotherapie. 

Steeds meer mensen met kanker kunnen gelukkig behandeld worden met immunotherapie. Deze revolutionaire manier van behandelen is een totaal andere benadering van de ziekte. Bij deze methode wordt ons eigen immuunsysteem aangezet "foute" cellen op te sporen en te vernietigen. 

 

Waarom deze actie? 

Deze actie is voortgekomen uit een eigen ervaring. Helaas werd ik ziek maar had het "geluk" dat deze methode inmiddels voor mij beschikbaar was. Zonder nare bijwerkingen heb ik mijn behandelingen in het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis ondergaan. Met veel succes en daar ben ik enorm dankbaar voor. Het is fantastisch dat er met immuuntherapie zo'n enorme stap voorwaarts is gezet. Echter........helaas is immunotherapie nog niet voor iedereen beschikbaar. Om te zorgen dat het voor véél meer mensen beschikbaar komt is er meer onderzoek en ontwikkeling nodig, en dat kost geld. 

 

Op welke manier zullen wij ons steentje bijdragen?

Dat zullen wij doen door van iedere behandeling met een waarde boven de 50,00 euro 10,00 euro te doneren aan KWF. Het geld zal uitsluitend gebruikt worden voor de verdere onderzoek en ontwikkeling van immunotherapie. 

Ook zal er een collectebus zijn waarin u, desgewenst, nog wat extra's kunt doneren. Iedere euro is tenslotte meegenomen!

 

Boek dus uw behandeling in december of januari en help genezing met immunotherapie mogelijk te maken!