"Natuurlijke" Kerstpaketten

Het is kerst en dat willen we vieren met mooie, eerlijke en natuurlijke producten. Nerolii heeft voor u een aantal feestelijke Kerstpakketten samengesteld voor vrouwen, mannen en kinderen. Leuk om te ontvangen, maar ook leuk om te geven. Zit er niet helemaal bij wat u graag zou willen, laat het ons dan weten. We stellen graag speciaal voor u een pakket samen. 

 

Bestel niet te laat, want op = op!

Levering:

U kunt uw bestelling op afspraak afhalen op de zaak, het laten bezorgen per post of direct door ons aan huis laten bezorgen mits in een straal van 5 km rondom Zeist voor slechts 2,50. 

Het bezorgen per post biedt in deze corona periode geen garantie dat het ook werkelijk voor de kerst aan komt! Wilt u het door ons in de omgeving bezorgd hebben dan zullen wij er voor zorgen dat het zo snel mogelijk op plaats van bestemming aankomt, en zeker vóór de kerst!

Onze Kerstpakketten


Kerstpakket "Droge, gevoelige huid"

Bevat 100% natuurlijke en biologische producten als de fluweelzachte Hamamelis reinigingsmelk, verzachtende en voedende Aloë Shea dag/nachtcrème, verzachtende Calendula lotion en een Cadeaubon t.w.v. € 20,00. 

 

 

 

Van 72,85 voor 55,00Kerstpakket "Droge, vochtarme huid"

Bevat 100% natuurlijke en biologische producten als de fluweelzachte Hamamelis reinigingsmelk, vochtregulerende Jasmijn dag/nachtcrème, verzachtende Calendula lotion en een Cadeaubon t.w.v. € 20,00. 

 

 

Van 72,85 voor 55,00Kerstpakket "Anti-Age"

Bevat 100% natuurlijke en biologische producten als de fluweelzachte Hamamelis reinigingsmelk, regenererende Q10 dag/nachtcrème, verzachtende Calendula lotion en granaatappel Beauty Elixer.

 

 

 

Van 76,35 voor 60,00Kerstpakket "Anti-Age de Luxe"

Bevat 100% natuurlijke en biologische producten als de fluweelzachte Hamamelis reinigingsmelk, regenererende Q10 dag/nachtcrème, verzachtende Calendula lotion, Witte thee oogcrème, granaatappel Beauty Elixer en een Cadeaubon t.w.v. € 20,00

 

 

Van 121,30 voor 97,50Kerstpakket "Jonge Huid/Acne"

Bevat 100% natuurlijke en biologische producten met o.a. genezende tijm, rozemarijn, salie en lavendel. Het pakket bevat de zachte Reiningingsemulsie, Kruidenlotion, beschermende vloeibare Dagcrème en een heerlijk kalmerend en ontstekingsremmend Vliesmasker. 

 

 

Van 31,35 voor 25,00Kerstpakket "Voor Hem"

Bevat 100% natuurlijke en biologische producten als de frisse Calendula Reinigingsmousse, verzorgende emulsie en een Cadeaubon t.w.v. 20,00 te besteden aan producten of een heerlijke behandeling voor de man. Dit pakket heeft een werkelijke waarde van € 50,90

 

 

Van 50,90 voor 40,00Kerstpakket "Body Care"

Bevat 100% natuurlijke en biologische producten als de frisse Créme Dousche, lichte en voedende Bodymilk, een met Award bekroonde Body Sugar Scrub die de huid fluweelzacht maakt én voedt en een heerlijke handcrème

 

 

 

Van 30,90 voor 25,00Kerstpakket "Happy Kids"

 

Kinderen zijn weg van dit kerstpakket met de 100% natuurlijke en biologische Etherische Oliën.

Sinaasappel helpt stress te verminderen, Citroen helpt bij het leren en verbetert de concentratie en de Dufte Laune mix verbeterd de stemming.

 

 

Voor 12,95Kerstpakket "Winter" UITVERKOCHT

Altijd leuk op te krijgen! Dit pakket bevat een 100% natuurlijke en biologische mix genaamd "Wintermärchen", een poreus kruikje dat de geur langzaam doet verspreiden en de heerlijk verfrissende Crème Dousche. 

 

 

Voor 16,95


Onze cadeaubonnen