Care 4 Care

gezichtsbehandeling

Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die die we een warm hart toedragen en die we een bijzonder momentje voor henzelf gunnen. Denk hierbij aan b.v. aan je vriendin of buurvrouw die ziek is, of is geweest, en zo'n behoefte heeft zich weer vrouw te voelen, iemand die we bewonderen omdat hij/zij zo op gaat in de zorg voor anderen en daarvoor alles opzij zet of iemand die zo de eindjes aan elkaar moet knopen en zo zou opbloeien door een momentje  voor zichzelf. We kunnen zo talloze voorbeelden opnoemen.

 

Belangrijk hierbij is dat het gaat om iemand die het echt héél hard nodig heeft even lekker in het zonnetje gezet te worden om bijzondere redenen. De Care4Care behandeling is een behandeling die vooral bedoeld is om iemand in je omgeving een steuntje in de rug te geven door hem/haar een zen-momentje cadeau te doen.

Hoe werkt het?

Door uw investering in uzelf geeft u in samenwerking met ons uw medemens een bijzonder moment cadeau. 

Het enige dat u verder hoeft te doen is de adresgegevens aan van de persoon waar de Care4Care behandeling naar toe mag aan ons doorgeven zodat we hem per post kunnen verzenden. Deze gift staat op naam en is uitsluitend voor de persoon bestemd wiens naam op de brief vermeld staat. 

 

U mag zelf bepalen of u de Care4Care behandeling in samenwerking met ons "anoniem" wilt aanbieden of het fijn zou vinden dat in de brief vermeld wordt dat u hem/of haar hiervoor aangedragen heeft. Voor een ieder zal dat anders zijn. Een concept van de brief vindt u hier....(volgt nog)

 

De prijs van de Care4Care behandeling (92,50) is dus de prijs die u betaald voor uw eigen behandeling én die van de ander. Hier komen géén kosten meer bij. Wij als Nerolii geven dus de behandeling gratis!

Wat geeft u met deze behandeling cadeau?

Door uzelf te verwennen met deze Care4Care behandeling geeft u een heerlijk uitgebreide BA 90 gezichtsbehandeling cadeau aan degene die u heeft aangedragen. 

 

Achter deze behandeling speelt géén commercieel belang. We zullen dan ook geen enkel nadruk leggen op de verkoop en proberen hiermee ook geen klanten te winnen. Het is ons er uitsluitend om te doen hem/haar een echt "zen"momentje aan te bieden en hierbij past geen commercieel belang! 

waaruit bestaat de Care4Care behandeling die u zelf ondergaat?

De behandeling voor uzelf bestaat uit het volgende:

 • Reinigen en hydrolaat
 • Wenkbrauwen epileren of harsen
 • Aroma-stoombad
 • Bio kruiden scrub of lysing (of iets ter vervanging)
 • Uitgebreide massage met melange van aromatische kruiden en planten
 • Pakking/masker en oogcompres
 • Bio crème 
 • Kruidenthee

Soms kan de huid van iemand die  b.v. veel behandelingen of medicijnen heeft gehad anders reageren. Wij zullen de behandeling in dat geval aanpassen. 

Wat is ons belang?

Dit initiatief is geheel ontstaan uit eigen ervaringen. Moeilijke perioden vergen veel energie, kunnen je even van alle levenslust beroven en dikwijls verlies je jezelf volledig uit het oog. Uit sympathie voor mensen die ook zo'n periode mee maken is dit idee ontstaan en het geeft ons veel voldoening deze mensen dit moment cadeau te doen. 

Voorwaarden:

 • U mag niet meer dan één maal per jaar een Care4Care behandeling ondergaan/weggeven
 • Care4Care is uitsluitend bedoelt om weg te geven aan mensen die het écht nodig hebben. Wij vertrouwen er hierbij op dat u als onze klant eerlijk en oprecht bent. 
 • Per maand geven wij maximaal acht van deze behandeling(weg)
 • De behandelingen zijn niet inwisselbaar voor geld
 • Het Care4Care voucher wordt per post op naam verzonden
 • De Care4Care gift is zes maanden geldig!