Schrijfworkshop "Geef jezelf de ruimte"

Ruimte en een gevoel van vrijheid in jezelf creëren door te schrijven? Dat kan! Met deze creatieve schrijfworkshop gaan we innerlijke deuren openen. Behalve met gerichte schrijfoefeningen doen we dat ook met behulp van het zogenoemde ‘vrije schrijven’. Nathalie Goldberg was in 1986 de eerste die deze manier van schrijven aanreikte in haar boek Schrijven vanuit je hart. Julia Cameron ging hier in 1992 op door in het populaire The Artist’s Way. Het vrije schrijven is een geweldige manier om jouw innerlijke proces op gang te brengen en je creativiteit te voeden. Je brengt de kunstenaar in jezelf tot leven. Dat alleen al geeft veel voldoening maar er gebeurt meer. Je creëert ruimte voor nieuwe perspectieven, op jezelf, op jouw leven, op oude overtuigingen en patronen. Het helpt je om blokkades en onzekerheden als schrijver los te laten en het geeft je veel, heel veel, schrijfplezier. In deze workshop maak je kennis met deze manier van schrijven. Doe je mee?

 

Datum: Donderdag 16 juni 

Tijd: 19.30 - 22.00 uur

Kosten: 30 euro (inclusief korte handout, koffie, thee en wat lekkers)

Aanmelding: Stuur een mail naar info@susanneschuurmans.nl 


Door wie wordt de workshop gegeven?

 

Susanne Schuurmans (1969) is schrijver, astroloog en cultuurhistoricus. In haar praktijk in Zeist geeft ze schrijf- en astrologieworkshops en -cursussen en individuele consulten.

 

Waarom schrijven en astrologie? Het zijn geweldige instrumenten om mee op ontdekkingsreis te gaan in je binnenwereld en zo je innerljke rijkdom bloot te leggen.

Door te schrijven wordt je innerlijke ruimte groter dan je misschien voor mogelijk hield. Door je te verdiepen in je geboortehoroscoop bouw je een grondige zelfkennis op waarvan je veel profijt zult hebben. Maar schrijven en astrologie bieden meer; je gaat zingeving, samenhang en vertrouwen ervaren.

 

Voor meer informatie:  www.susanneschuurmans.nl