Peace Meditation

We leven in een bijzondere maar beslist geen makkelijke tijd. Meer dan ooit is het belangrijk positief te blijven, niet mee te gaan in de tumult van alles wat er zich afspeelt. 

Door te mediteren kunnen we positieve energie genereren op zowel micro(onszelf en onze directe omgeving) als macro niveau(op wereldniveau). In groepsverband mediteren versterkt deze bundeling van energie nog een vele, vele malen. 

 

Voor deze meditatie is het niet nodig ervaring te hebben met mediteren, een zuivere intentie is voldoende.

 

Onder begeleiding van coach en yoga-docente Saskia Nijzink-Brandt zullen we beginnen de spanning van de dag van ons af laten glijden om vervolgens gecentreerd te gaan mediteren. Na afsluiting drinken we dan nog gezellig samen een kopje kruidenthee.

 

Wanneer:

We starten op woensdag 4 mei. Daarna zullen de meditaties tot de zomervakantie iedere eerste en derde woensdag van de maand plaatsvinden. 

Het zijn steeds losse meditaties en u dient zich voor iedere meditatie opnieuw aan te melden.

 

Tijd:

van 20.00 - 21.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. (s.v.p. niet vroeger i.v.m. voorbereidingen)

Let op! Vanwege dodenherdenking zullen we op 4 mei een kwartiertje later starten, om 20.15 uur. 

 

Kosten: 

Voor de Peace Meditions wordt slechts een vergoeding gevraagd voor de kosten inclusief een kopje kruidenthee. De kosten zijn € 5,00 p.p. en dient u contant af te rekenen. 

 

Aanmelden: 

Aanmelden kunt u doen door een mail te sturen naar info@nerolii.nl of een app te sturen op 06-485 88 122 (Nerolii WhatsApp)  


Over Saskia:

Saskia is een mensen-mens, die graag verbinding met anderen zoekt.

Door te leren stilstaan en te reflecteren, door in het hier-en-nu te leren leven, heeft ze in het leven kleine en grote bewegingen gemaakt. Na 15 jaar als marketing communication professional voor verschillende internationale bedrijven in verschillende landen te hebben gewerkt, heeft ze zich in Australië omgeschoold tot yoga docente.

Yoga en mindfulness hebben haar veel gegeven en ze oefent dagelijks om innerlijke rust en ruimte te behouden. Ze is een NOBCO gecertificeerde life coach en een gecertificeerde yoga instructor via International Yoga Teachers Association (IYTA) en Zenergy Kids Yoga. 

Saskia heeft een eigen Coaching en Yoga praktijk genaamd Coach2Bloom.

website: www.coach2bloom.com