Reading & Healing Henriëtte Haverkamp

Over Henriëtte:

Henriëtte Haverkamp woont in het prachtige Limburg maar komt al enkele jaren regelmatig naar Zeist om te werken als heler. Tijdens de gecombineerde Reading/Healing maakt zij gebruik van haar gave helder te zien, horen, voelen, en maakt zij contact met gidsen. Dit doet zij op een buitengewoon aangename, alles behalve zweverige, manier waardoor haar consulten zowel door volwassen als kinderen zeer goed ontvangen worden. Naast haar werk als Heler is Henriëtte werkzaam als lerares op een basisschool. 

Hoe gaat een consult in zijn werk?

"Alles wat je nodig hebt is in jezelf aanwezig, een onuitputtelijke bron van wijsheid, liefde en licht."

 

In een reading & healing maakt ze contact met je ziel, jouw bron van wijsheid, liefde en licht, die verbonden is met Al wat Is. De rode draad in haar werk is om je te verbinden met die bron. Wat jou jouw maakt. Je schatkist openen. Hoe meer je je kracht, talenten, kwaliteiten en schoonheid ontdekt en waardeert. Hoe beter ze tot groei, bloei en ontwikkeling komen. Je bent geweldiger dan dat je je kunt voorstellen.

Reading

Het woord readen staat voor helder waarnemen (helder zien). In een reading wordt de energie in je aura gelezen. De aura is een energie veld dat ons doordringt en omringt. Het is verbonden met ons als persoon en met onze ziel. De aura bevat een schat aan informatie over jou en je leven(s). De aura is als het ware een dik boek met daarin een schat aan informatie over jou en je leven(s). De aura is als het ware een dik boek met daarin jouw complete levensverhaal.

 

Tijdens een reading wordt je voor gelezen uit jouw boek. Je hoeft niets te doen. Henriëtte kijkt naar de energie om je heen en de verbindingen met je ziel. Daar komt voor haar veel informatie uit die ze vertaalt in bruikbare inzichten. Niets zweverigs! Je krijgt op deze manier een duidelijk overzicht over je levenssituatie.

Telepathisch communiceren

Voor Henriëtte is telepathisch communiceren, de taal van je ziel. Communiceren van hart tot hart. Oertaal, waarin je je niet in woorden uitdrukt. Een hartverbinding die je kunt maken met elke vorm van leven. Deze hartverbinding is er altijd al geweest. Het is de taal van het hart. De taal die iedereen verstaat. Het communiceren gaat via het helder weten en je zintuigen.

 

Zo kan ze communiceren met elke vorm van leven. Alles communiceert, ze hoeft zich daarvoor alleen maar op af te stemmen via het hart.

Healing

Healing begint zoals de meeste dingen bij jezelf. Helen betekent letterlijk heel maken. Een healing is het (weer) in beweging brengen van je energie, in contact komen met je eigen helend vermogen. Het maakt je eigen helende energie wakker. Zodat je die weer herinnert en in gebruik neemt.

 

Hoe verloopt een healing?

 

Tijdens de healing zit je op een stoel en hoef je je alleen maar te ontspannen en te voelen. Ze  stemt zich af op de energie die op dat moment in jouw energetische systeem toegelaten of losgelaten kan worden. Als het nodig is, geeft ze je informatie welke energieën er schoongemaakt worden, waar ze mee te maken hebben en welke nieuwe energie/informatie er binnen komt.

 

Voorbeelden hiervan zijn: Spanningen die niet los gelaten kunnen worden, overtuigingen, schuld gevoel, energie van anderen, pijn, oude (traumatische) ervaringen, beschermingsmechanismes, en ga zo maar door. Maken je eigen energie vol en geblokkeerd.

 

In een reading vindt altijd een healing plaats!

Opgeven voor een Reading/Healing

U kunt zich opgeven voor een uitgebreid consult door een mail te sturen via de contact pagina of via ons e-mailadres info@nerolii.nl. Vermeldt s.v.p duidelijk dat het gaat om een consult met Henriëtte. 

 

Omdat er slechts enkele plekken beschikbaar is het aan te raden niet te lang te wachten met aanmelden! 

 

Adres Consult: Nerolii, Montaubanstraat 227 te Zeist

Duur consult: 1,5 tot 2 uren

Prijs consult: 85,00 (gelieve contant te betalen)

 

Website Henriëtte:  www.levensbloem.net