vrijdag 6 oktober:

NUMEROLOGIE met Gerrit Jansen

Deze workshop zit helaas vol!

Numerologie is de psychologie, filosofie en wetenschap van getallen en een geweldige metgezel van de Astrologie. Het gaat hierbij om de vibraties of trillingsfrequenties van getallen.

 

 

 

Om maar een voorbeeld te noemen….. Jouw geboortedatum is niet alleen de dag waarop je geboren bent. Elk getal van je geboortedatum is een veld vol informatie. Het samenspel van deze getallen is de blauwdruk van jouw ziel. Een soort rugzak met kennis, levenslessen en talenten die je in je leven kunt gebruiken en mag ervaren.

 

Numerologie wordt al vele eeuwen toegepast. De Babyloniërs, die ook kennis bezaten van de astrologische wetenschappen , hielden zich er al mee bezig. Een belangrijke rol in de ontwikkeling van numerologie werd later gespeeld door de Griekse filosoof en wetenschapper Pythagoras, die uitging van het standpunt dat alles numeriek kan worden uitgedrukt.

 

Gerrit verteld ons die avond op zijn eigen humoristische wijze wat numerologie voor ons kan betekenen en geeft ieder persoonlijk een korte duiding over onze levensmissie en het lopende persoonlijk jaar.

 

Aanmelden:

Omdat Gerrit iedereen persoonlijke aandacht wil geven hebben we slechts plek voor maximaal 10 mensen. Het is dus raadzaam je zo snel mogelijk op te geven! 

 

 

 

Aanmelden:

 

Aanmelden kan via mail of app. Geef daarbij duidelijk aan hoeveel mensen je op wilt geven.

 

Opgeven via mail: info@nerolii.nl

 

Opgeven via WhatsApp: 06-485 88 122.